Ervaringen

De uitvaartontzorger werkt landelijk. Inmiddels ontvangen wij bijzondere reacties van nabestaanden die van onze dienstverlening gebruikt hebben gemaakt. U leest hieronder hun ervaringen.

Zorg en rouwcaravan

Wij willen als familie graag delen dat we de begeleiding van Johan en zijn team met de uitvaart van mijn vader als bijzonder prettig hebben ervaren.
We hebben alles in eigen beheer geregeld met Johan als “vangnet”.
Appjes en telefoontjes werden altijd snel beantwoord en er werd altijd met ons meegedacht zonder opdringerig te zijn.
Ook de vakkundige en persoonlijke hulp van Kristel, nadat mijn vader was overleden, werd door ons bijzonder gewaardeerd.
Het waardige afscheid is mede door hen tot stand gekomen en we kunnen dit dan ook iedereen aanraden.

Zorg vervoer en uitvaartkist

Wij, vier achterblijvende kinderen, hebben dit team plezierig en heel passend gevonden. Wij hebben de crematie van onze beide ouders grotendeels “zelf” gedaan met dit team direct in de achtergrond en altijd bereid hun ervaringen met ons te delen. Ook bereid om te leveren wat wij nodig hadden in plaats van het “pushen” van onnodige en ongewenste toeters, bellen, hete lucht en ongewenste aanwezigheid van onbekenden tijdens een zo intiem moment. Tot slot uitermate redelijk in hun facturering. Prima – onze ouders zullen tevreden zijn

Zorg vervoer en uitvaartkist

Gisteren is mijn vader begraven. Voor ons was het fijn om aan de laatste wens  van mijn vader te kunnen voldoen :  Zo goedkoop mogelijk en zonder poespas begraven. Wat ons, als zijn dochters, nog het meest in positieve zin verrast heeft is hoe fijn wij het vonden om zelf alles te kunnen regelen. Met jullie coachende rol op de achtergrond is het heel fijn geweest om de regie in eigen hand te hebben. De kosten van de begraafplaats en de steenhouwer bleken in ons geval (familiegraf) te leiden tot het verdubbelen van de totale kosten. Maar nog altijd is het eindtotaal een fractie van een “reguliere” begrafenis. Ralph heeft met groot respect ons de ruimte gegeven juist de kleine dingetjes ter plaatse toch soepel te laten verlopen.  Johan, Ralph: ontzettend bedankt.

Zorg vervoer

Het leek onmogelijk om als enige nabestaande de gehele uitvaart van mijn man te regelen. Johan heeft me echter op vriendelijke en geduldige wijze door de te nemen stappen heen geloodst en waardevolle tips gegeven. Hierdoor kwam er rust en ruimte om een gedenkwaardig afscheid voor mijn man te realiseren waar veel mensen hun waardering over uit hebben gesproken. Nu alles achter de rug is kan ik met een goed gevoel terugkijken op een van de belangrijkste dingen die je als partner kunt bieden: een liefdevol afscheid!

Ontzorg pakket

Ik heb gisteren Sarah’s as opgehaald in Heteren. Het was goed om te zien waar ze gecremeerd is, en ik werd daar ook zeer vriendelijk ontvangen

Ontzorg pakket

Ik wilde graag de uitvaart laten plaatsvinden in onze stamkroeg. Dat was geen probleem voor De Uitvaartontzorger.

 

Stil was ik van de mooie foto’s die zijn gemaakt bij het afscheid van Michael….Echt Onwijs bedankt!

Gelukkig kon ik helemaal terugvallen op mijn dochters bij de voorbereidingen van de crematie. Corrie van De Uitvaartontzorger heeft alles voortreffelijk en heel sympathiek afgehandeld, wat voor ons een troost is bij de verwerking.

Wat was het fijn om de uitvaart van mijn vader helemaal zelf te regelen, persoonlijk, zoals hij het graag wilde…, door de ondersteuning door Johan van de uitvaartontzorger heb ik zijn geboortejaar gebruikt als registratienummer, neem zelf de regie, ik kan het iedereen aanraden.

We kijken terug op een mooi, warm afscheid.